Ben şişkoyum, bildiğin şişko. Görenler boyum uzun diye pek anlamaz; irisin, boyun var derler Tartı da mı yalan söylüyor? Ben şimdi bir yola çıktım, yol hikayemi de seninle paylaşıyorum işte. Belki senin de bir yoldaşa ihtiyacın vardır. Belki sadece sağlıklı beslenmek istiyorsundur. Belki de çok sevdiğin kendi mutlu, görüntüsünden mutsuz bir başka şişko vardır :) Kim bilir?

18 Eylül 2012 Salı

Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar, Yeryüzünde Sizin Kadar Işıldayacağım

   Aynen öyleee!!! Aynen öyleeee!!! ( Ama yani bunu ben çığırıyormuşum gibi değil de, Ajda'dan dinliyormuş gibi yapmanız lazım. Her ne kadar bu gece tüm Türkiye'nin Kralpop'ta izlediği, benimse orada olduğum Kuruçeşme Arena konserinde O, bu şarkıyı söylememiş olsa bile)
   Konser çıkışı eve gelip, konser yazısı yazacağıma Dukan yazısı yazıyor olmamın elbette bir sebebi var. Hayatı boyunca babasının minik hipopatam yavrusu olan ben, az zamanda çok ve büyük işler başardım malumunuz. Hatta zavallı babişkom 'Çok zayıfladı, yeter artık. Sıkı diyet yapıyor' diye evhamlanmaya bile başladı. Oysa hepi topu 42-44 beden bir insanım şu anda. Benim de ortaokul arkadaşım Tuba kadar 34-36 beden olma hakkım olsa da, gönlümden 36-38 geçmekte. Bu böyle biline! Eeee, ne alaka mı?
    Efendim bendeniz ne sevgili Burcu Timoçin ve DukaniCHE, ne Simla, ne de 'Biz hiç mi yardımcı olmadık?' diyerek bana gönül koyan Dukanella'lar Gizem, Başak ve Begüm kadar mutfakla yakın ilişki içerisinde biriyim. Zaten son günlerde pek de mümkün olmuyor. Taksite girip aldığım biletlerimle o konser senin, bu etkinlik benim gezinirken Dukan diyetime devam edebiliyor olmam başlı başına bir emek, uğraş ve başarıdır. Bu da böyle biline! Ama ben de dondurma yemeyi hakediyorum, değil mi ama? Hatta bence milkshake içmeyi de hakediyorum.
    Allah'a bin şükür Kadıköy Rıhtım'daki Mado çalışanları da gecenin bu saatinde (00:30 ) aynı şeyi düşündüler. Deli gibi sorduğum 'Milshake yapıyor musunuz? Peki light dondurmanız var mı? Besin değerlerine bakabilir miyim? Peki light sütünüz var mı?' gibi sorularımı sabırla cevaplamakla kalmadılar, bir de her birine beni memnun edecek cevaplar verdiler. Ben de yağ oranı Dukan diyetime, tadı damağıma uygun yağsız, şekersiz kakaolu milkshake'ime kavuştum. Bir de eve götürmelik paket yaptırdım.
    Acilen de sizlerle paylaşmak istedim; Mado'nun kakaolu light dondurmasını gönül rahatlığıyla tüketin sevgili Dukangiller. Ancak unutmayın, çok fazla yerseniz tatlandırıcılar laksatif etki yapar, affedersiniz 'cır cır' olursunuz.

 

1 yorum:

  1. Bunu öğrendiğimiz çok iyi oldu:)
    Dondurmaları yağsız ve şekersiz miymiş

    YanıtlaSil