Ben şişkoyum, bildiğin şişko. Görenler boyum uzun diye pek anlamaz; irisin, boyun var derler Tartı da mı yalan söylüyor? Ben şimdi bir yola çıktım, yol hikayemi de seninle paylaşıyorum işte. Belki senin de bir yoldaşa ihtiyacın vardır. Belki sadece sağlıklı beslenmek istiyorsundur. Belki de çok sevdiğin kendi mutlu, görüntüsünden mutsuz bir başka şişko vardır :) Kim bilir?

11 Temmuz 2012 Çarşamba

Benim Büyük Şişman Dukan Diyetim - Atak Bitti 4 Kilo Gitti

   Bugün seyir dönemim başlıyor. Bu da kahvaltıda domates, salatalık; yazın kabak, patlıcan; kışın kereviz demek benim için. Hep neşeyle doluyor insan! :)
   Atak dönemimi öncelikle kendi kafama göre 10 gün yapayım demiştim ammavelakin yaptığım araştırmalar ve Dukan'ın kitabının satır aralarında kayboluşum sonunda vazgeçtim. Dukan benim 30 kg. vermemin gerekli olduğunu düşünüyor. (Siz de kendiniz için bkz. Kendi Gerçek Kilonuz) Önce onu dinleyecek; atak,seyir ve güçlendirme dönemlerini tamamlayacak ve eğer tüm bunların ardından eğer hala aynada gördüğüm kızın daha çok 'manken'e benzemesini istiyor olursam, tekrardan başlayacağım.
   Atak dönemini geride bırakmış ve tam 4 kiloyla yollarını ayırmış biri olarak sizlerle paylaşabileceklerim şöyle;
1. Ergenliğimde yüzümde bu kadar çok ıttırı vıttırı yoktu vallahi. Son günlerde artık gözeneklerimi incelediğimde sinirim bozuluyordu. Hatta deri altında biriken iğrençlikler ağrı yapmaya başlamıştı. 6 gün atak. Güle güle ıttırı, vıttırılar. :) Cildimin yağ dengesi düzeldi, rengi homojenleşti. Koca koca sivilciler sönüp gitti. Hele bir de seyir döneminde tüketmeyi planladığım az pişmiş sebzelerle, tekrardan eski mermer gibi yüzüme kavuşacağa benzerim.( Böyle oldu çünkü benim karaciğer, böbrek yetmezliği, hormonal dengesizlik gibi bi problemim yok. Cildinizdeki problemler için bir cilt doktoruyla görüşün tabii ki, gidip de Dukan yapmayın!)
2. En kısa zamanda gidip yağ, su, kas oranımı ölçtürecek ve sizlerle bu bilgileri de paylaşacağım. Ammavelakin göz var, nizam var kardeşim!!! Ödem atmışımdır kesinkes ancak o giden bıngıldaklar bildiğin yağ idi! :)
3. Bugün sabah kalkmadan önce sol bacağımda bir kasılma hissettim. Bu genellikle vücudumuzun bize 'Potasyum istiyorum ben yaaaeeğğğ!' deme biçimidir. Ancak bunun direk yaptığım Dukan diyetiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ben genellikle yaz aylarında bu sıkıntıyı yaşarım. Bugün hemen icabına bakacağım ve uygun bir takviye alacağım. Zira vücudun ihtiyacı olan potasyumu gıdalardan elde etmeye çalışırsanız, 1 günde 11 muz tüketmeniz gerekiyor. Bu tabii ki eksiklik olan durumlar için geçerli. Yoksa potasyum açısından zengin gıdaları tüketmeniz tabii ki önemli.

Bugün sizlerle 'Ne kadara maloldu?' bilgisini paylaşacağım. Doğruyu söylemek gerekirse benim alışverişlerim çalıştığım için önceden uygun fiyat araştırmaları yapılmadan, oldukça kazık tabir ettiğimiz yerlerden oldu. Bu nedenle lütfen listemi bunu göz önünde bulundurarak inceleyin.



8 yorum:

  1. Eğer evet bugün satışa başvurmaları halinde böbrek veya diğer organları satmak istiyorsanız ve e-posta yoluyla bana ulaşın gerekir maksimum memnuniyeti verilecektir yapın: oriofohospital@outlook.com

    YanıtlaSil
  2. Hola amigos saludo de Hospital Apollo India (Dr. Leo Gómez).
    Hospital especializado que comprar riñón humano.
    Si usted está interesado en la venta o compra de riñón
    Por favor no dude en contactarnos.
    Por correo electrónico: apollohospitalkidneydep@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Attention,
    Welcome to Abuja Kidney foundation center
    Are you interested in selling your kidney to overcome all your financial problem, Welcome to Abuja Kidney foundation center. We offer free, no obligation assistance to international patients to find world class medical treatment.
    Do you want to buy a Kidney or you want to sell your kidney? Are you seeking for an opportunity to sell your kidney for money due to financial break down and you don’t know what to do, then contact us today and we shall offer you good amount of money for your Kidney we specialize for top class medical treatment like Heart Surgery, Cancer Care, Spinal fusion surgery , sleeve mastectomy surgery , and other major surgeries. contact us now via: abujakidneyfoundationcenter@gmail.com . Good luck Good luck to you.

    Best Regard
    Dr Jolly

    YanıtlaSil
  4. Ben isim Irrua Uzmanı Hastanesi doktor biri tarafından Dr Rex Kelvin değilim, ben nasıl çalıştığını ve biz satın alma ve örneğin insan organlarının satış için yıl için yeniden başladığını internette reklamı için hastane yönetimi tarafından fırsatı verilecektir var Eğer orada bu teklifi ilgilenen varsa böbrek, aşağıda e-posta adresinden hastane irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz: irrua uzman hastane organları Cerrahi uzman olan ve bir donör olarak riski o var
    Ve bu bizim e-posta:
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Dear Sir/Madam,

    Do you want to buy or sell your kidney for MONEY;
    National Hospital is currently in need of male/female donors for O+ve and A+ ve etc kidney donors. If anyone is willing to sell your kidney please contact us
    immediately and we shall offer you $400,000.00 - $500,000.00 USD for your Kidney. Kindly send us your full details.

    E-mail: doctorfranklance@gmail.com

    Phone : (+1) 6192566105

    Whatsapp: +2349052116888.

    Regards
    DR FRANK LANCE
    National Hospital Nephrologist.

    YanıtlaSil
  6. Welcome to Apollo Hospital, Specialist hospital that buy kidney.
    Do you wish to sell your kidney in exchange of money? If yes.
    Then contact Dr Lucky Gacia today to get a reliable and good transaction for good money.
    Contact via below information
    email: apollohospitalkidneydep@gmail.com
    call me @ +918122208392
    WhatsApp number: +919004558395

    YanıtlaSil
  7. Welcome to Apollo Hospital, Specialist hospital that buy kidney.
    Do you wish to sell your kidney in exchange of money? If yes.
    Then contact Dr Jack Martins today to get a reliable and good transaction for good money.
    Contact via below information
    Email : jackma345@outlook.com
    Email: apollohospitalkidneydep@gmail.com
    call me @ +919654506410
    WhatsApp number: +918122208392

    YanıtlaSil
  8. ISKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ

     Şu anda 1 ila 15 yıllık bir süre için% 1 ila% 1,60 faiz oranı için gerekli teminat olmaksızın teminatsız bir kredi sunuyoruz. Yatırımlar Fonları, ticaret finansmanı, inşaatlar, kredi geliştirme, devlet finansmanı, mülk yatırımı ve her türlü finansman için kullanılabilir. Girişimlere, erken aşamaya, Proje finansmanı, işletme finansmanı, kredi limiti ve fonlamaya ihtiyaç duyan tüm yatırım çeşitlerine odaklanıyoruz. Sizin gibi 17.000'den fazla işletme sahibine 1 milyar dolarlık işletme kredisi sağladık.

    ŞARTLAR:

    % 1 ila% 1,60 INTEREST ORANI
    1 ila 15 yıl YIL DURUM
    50.000,00 $ (Elli Bin USD) ile 500 Milyon USD / EUR GEREKSİNİMİ:

    İşletmenizi büyütmeniz için size doğru ticari krediyi sağlamak üzere kendi belirlediğimiz risk teknolojimizi kullanıyoruz. Hizmetlerimiz hızlı ve güvenilir, krediler başarılı uygulama 24 saat içinde onaylanır. Minimum 50.000,00 $ 'dan en fazla 500 milyon $' a kadar krediler sunuyoruz.

    Daha fazla bilgi sağlamak için hizmetlerimizle ilgileniyorsanız lütfen bize bildirin.

    İLGİLENMİYORSANIZ LÜTFEN YAZINIZ.

    Senin Hizmetin.
    Bayan Iskandar Lestari
    Iskandar Lestari Kredi Şirketi
    Sadece Aramalar :: {+ 16264653418}
    Sadece WhatsApp :: {+ 33753893351}
    Email: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil